Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Chinese cabbage (approx. 700 g), halved lengthways then cut in pieces (5 cm)
- 4 Tbsp fine sea salt
- water, for soaking cabbage
- 200 g daikon (Japanese radish), cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)
- 6 spring onions (approx. 100 g), cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)
- 6 garlic cloves
- 2 tsp caster sugar
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 Tbsp shrimp paste
- 3 - 4 Tbsp Korean chilli paste (gochujang), to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 Total recipe
- Kalorie
- 2006 kJ / 476 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 4 g
Alternativní recepty
Hot and Sour Prawn Soup
15 min
Sambal oelek
20min
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1 Std.
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 godz. 25 min
Kimchi
149 Std.
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 Min
Vietnamese Beef Pho
1h 45min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Kimchi Sauce
20min
Asian Vinaigrette
5min
Dim Sum 'Shao Mai'
2h
Japanese toasted sesame salad dressing
10 min