
Zařízení & příslušenství
Kimchi
Příprava 1hod.
Celkový 51hod.
1 Total recipe
Suroviny
-
Chinese cabbage (approx. 700 g), halved lengthways then cut in pieces (5 cm)1
-
fine sea salt4 Tbsp
-
water for soaking cabbage
-
daikon (Japanese radish) cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)200 g
-
spring onions (approx. 100 g), cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)6
-
garlic cloves6
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
caster sugar2 tsp
-
shrimp paste2 Tbsp
-
Korean chilli paste (gochujang) to taste3 - 4 Tbsp
Nutriční hodnoty na 1 Total recipe
Kalorie
476 kcal /
2006 kJ
Protein
22 g
Tuk
4 g
Sacharidy
76 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

korean cuisine
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko