Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Chinese cabbage (approx. 700 g), halved lengthways then cut in pieces (5 cm)
- 4 Tbsp fine sea salt
- water, for soaking cabbage
- 200 g daikon (Japanese radish), cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)
- 6 spring onions (approx. 100 g), cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)
- 6 garlic cloves
- 2 tsp caster sugar
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 Tbsp shrimp paste
- 3 - 4 Tbsp Korean chilli paste (gochujang), to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 Total recipe
- Kalorie
- 2006 kJ / 476 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 4 g
Alternativní recepty
Kimchi Sauce
20 Min
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1 Std.
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 Min
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
40 Min
Miso Soup, Sake Seafood with Rice
1h 5 min.
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 Min
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3 Std. 20 Min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 Std.
Taiwanese Steamed Buns
2 Std. 45 Min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 Std.
Miso Soup with Vegetables
30 Min