Zařízení & příslušenství
Kimchi
Příprava 1hod.
Celkový 51hod.
1 Total recipe
Suroviny
-
Chinese cabbage (approx. 700 g), halved lengthways then cut in pieces (5 cm)1
-
fine sea salt4 Tbsp
-
water for soaking cabbage
-
carrots, cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)daikon (Japanese radish) cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)200 g
-
spring onions (approx. 100 g), cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)6
-
garlic cloves6
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
caster sugar2 tsp
-
shrimp paste2 Tbsp
-
Korean chilli paste (gochujang) to taste3 - 4 Tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Total recipe
Protein
22 g
Kalorie
2006 kJ /
476 kcal
Tuk
4 g
Sacharidy
76 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Palak Paneer
45 min
Wholemeal Flour Tortillas
1 godz.
Oat Milk
1 godz. 10 min
Nut and Seed Butter
10 min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 min
Butternut Squash Masala Dosa
11 godz. 30 min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 godz. 25 min
Korean Ramen with Tofu
50 min
Char Siu Marinade
10 min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 min
Teriyaki Marinade
15 min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9 godz. 30 min