Kimchi
TM5 TM6

Kimchi

4.6 (25 hodnocení)

Suroviny

  • 1 Chinese cabbage (approx. 700 g), halved lengthways then cut in pieces (5 cm)
  • 4 Tbsp fine sea salt
  • water, for soaking cabbage
  • 200 g daikon (Japanese radish), cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)
  • 6 spring onions (approx. 100 g), cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)
  • 6 garlic cloves
  • 2 tsp caster sugar
  • 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 2 Tbsp shrimp paste
  • 3 - 4 Tbsp Korean chilli paste (gochujang), to taste

Nutriční hodnoty
na 1 Total recipe
Kalorie
2006 kJ / 476 kcal
Protein
22 g
Sacharidy
76 g
Tuk
4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty