Zařízení & příslušenství
Kimchi
Příprava 1hod.
Celkový 51hod.
1 Total recipe
Suroviny
-
Chinese cabbage (approx. 700 g), halved lengthways then cut in pieces (5 cm)1
-
fine sea salt4 Tbsp
-
water for soaking cabbage
-
carrots, cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)daikon (Japanese radish) cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)200 g
-
spring onions (approx. 100 g), cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)6
-
garlic cloves6
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
caster sugar2 tsp
-
shrimp paste2 Tbsp
-
Korean chilli paste (gochujang) to taste3 - 4 Tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Total recipe
Protein
22 g
Kalorie
2006 kJ /
476 kcal
Tuk
4 g
Sacharidy
76 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Chai masala
15min.
Slow-cooked Aubergine and Split Pea Curry
14hod. 45min.
Thai Green Curry Paste
10min.
Char Siu Pastries
6hod. 10min.
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25min.
Lentil Curry (Dahl)
30min.
Japanese Ramen Noodle Soup
1hod. 40min.
Tom Yum with Prawns
25min.
Miso Soup with Vegetables
30min.
Dal Makhani
9hod. 30min.
Hot and Sour Prawn Soup
15min.
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min.