
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Chinese cabbage (approx. 700 g), halved lengthways then cut in pieces (5 cm)
- 4 Tbsp fine sea salt
- water, for soaking cabbage
- 200 g daikon (Japanese radish), cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)
- 6 spring onions (approx. 100 g), cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)
- 6 garlic cloves
- 2 tsp caster sugar
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 Tbsp shrimp paste
- 3 - 4 Tbsp Korean chilli paste (gochujang), to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 Total recipe
- Kalorie
- 2006 kJ / 476 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 4 g
Alternativní recepty
Kimchi Sauce
20min
Crispy Korean Tofu
1hod. 20min
Curried Cake with Coriander Chutney
1hod. 10min
Kimchi
149hod.
Soparnik
1hod. 45min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1hod. 25min
Miso Soup with Vegetables
30min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1hod.
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Red Thai Curry Paste
25min
Korean Ramen with Tofu
50min
Kimchi Sauce
20min