Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Haselnüsse
-
120
g Scamorza, in Stücken
nebo 120 g Bergkäse, in Stücken - 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Pflanzenöl
- 300 g Grünkohl, TK
- 250 g Risottoreis
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 700 g Wasser, kochend heiß
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 20 g Butter
- 2 TL geriebene Zitronenschale, Bio
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2376 kJ / 567 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mangoldrisotto
50 Min
Gelbe-Bete-Risotto
2 godz.
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 Min
Rotkohl-Risotto
50 Min
Fenchel-Risotto
40min
Grünkohl-Risotto
50 Min
Grünkohl-Risotto
40min
Risotto mit Zucchini
40min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1 godz. 20 min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40min
Fenchel-Risotto
35 Min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 Min