Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Haselnüsse
-
120
g Scamorza, in Stücken
nebo 120 g Bergkäse, in Stücken - 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Pflanzenöl
- 300 g Grünkohl, TK
- 250 g Risottoreis
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 700 g Wasser, kochend heiß
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 20 g Butter
- 2 TL geriebene Zitronenschale, Bio
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2376 kJ / 567 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fenchel-Risotto
35 min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 min
Grünkohl-Pasta mit Lachs
35 min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 min
Petersilienwurzel-Risotto
40 min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 min
Gelbe-Bete-Risotto
2h
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 min
Fenchel-Risotto
40 min
Grünkohl-Risotto
50 min
Mangoldrisotto
50 min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35 min