Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla en cuartos
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 500 g de habas frescas con vaina (sin hebras y en trozos de 6 cm)
- 200 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharada de vinagre
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 900 kJ / 215 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 6.2 g
- Tuk
- 17.9 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50min
Alcachofas con habitas al azafrán
50min
Berenjenas al ajillo
50min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40min
Alcachofas al limón
40min
Alcachofas a la cerveza
45min
Guarnición de pimientos de Padrón
25min
Berenjenas confitadas
35min
Alcachofas a la romana
50min
Acelgas en adobillo
40min
Berenjenas rellenas con huevo
1 godz.
Tortilla de berenjenas y queso
40min