Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 120 g de tomate triturado en conserva
- 450 - 500 g de costillas de cerdo frescas (carnosas) en trozos de 5-6 cm, salpimentadas
- 180 - 200 g de chorizo curado, en rodajas de 1 cm
- 600 g de agua
- 1 pastilla de caldo
- 250 g de repollo sin el tronco, en juliana
- 60 g de pasta corta seca (macarrones, tiburones, etc.)
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2072 kJ / 495 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Sacharidy
- 23.8 g
- Tuk
- 32.9 g
- Vláknina
- 9.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guiso de judías rojas con costillas
40min
Guiso de judías con salchichas
25min
Guiso de judías rojas con pollo y batata
45 Min
Guiso de pechuga de pollo, patatas y judías blancas
35min
Garbanzos con oreja
1h 15min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 Min
Judías blancas con costillas
45 Min
Solomillo de cerdo con garbanzos y acelgas
30 Min
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2 Std.
Judiones de la Granja con salchichas frescas
45 Min
Judías blancas a la hortelana
45 Min
Sopa de pasta y judías pintas
40min