Chuletas de cordero con patatas panadera

Chuletas de cordero con patatas panadera

3.6 16 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 35min.
4 raciones

Suroviny

Patatas panadera
  • 150 g de aceite de oliva
  • 500 g de patatas en rodajas de 3-4 mm
  • 100 g de pimiento verde italiano en juliana
  • 1 cucharadita de sal
Chuletas de cordero
  • 8 chuletas de cordero sin palo, a temperatura ambiente (de aprox. 1,5-3 cm de grosor)
  • 4 cucharadas de aceite de oliva
  • 2 ramitas de tomillo fresco
  • 2 dientes de ajo con piel, chafados
  • 4 pellizcos de sal en escamas

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 1664.7 mg
Protein 21.7 g
Kalorie 2563 kJ / 613 kcal
Tuk 49.6 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 15.6 g
Sacharidy 20.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...