Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para la sartén)
- 160 g de pimientos rojos asados en conserva escurridos, en trozos de 2 cm
- 200 g de hojas de acelgas troceadas y limpias
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 300 g de agua
- ½ pastilla de caldo de carne
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 solomillo de cerdo (aprox. 400 g) en medallones de 2 cm
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1017 kJ / 243 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Sacharidy
- 16.7 g
- Tuk
- 10.2 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 8.2 g
- Sodík
- 229.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guiso de pechuga de pollo, patatas y judías blancas
35min
Jardinera de carne y beicon
45min
Estofado de cerdo y verduras al tomillo
30min
Judías blancas con costillas
45min
Pollo con tomate y pimiento morrón
30min
Pollo a la huertana
45min
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1h 15min
Cazuela de patatas con pollo
45min
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40min
Estofado portugués de cerdo con repollo (rancho)
45min
Guiso de patatas con magro
1h
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
1h