Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spiced quail
- 1 cinnamon quill
- 2 tsp coriander seeds
- 2 tsp cumin seeds
- 2 tsp fennel seeds
- 4 cardamom pods
- 1 tsp dried chilli flakes
- 8 quails, legs trussed (see Tips)
- 40 g ghee, softened
Onion and cashew topping
- 30 g ghee
- ½ red onion, cut into thin slices
- 50 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g raw cashews
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3709.6 kJ / 883.3 kcal
- Protein
- 70.2 g
- Sacharidy
- 6.6 g
- Tuk
- 64.3 g
- Nasycený tuk
- 24.5 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 401.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Balado Eggplant
50 Min
Triple layer bundt cake
1h 30min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30 Min
Yu wan tang (fish ball soup)
40min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min
Sicilian prawn salad
40min
Bengali fish cakes
1h 20min
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min
Tomatoes with wasabi dressing
10 λεπτ.
Chicken moghrabieh
25hod. 15min