Zařízení & příslušenství
Smoked Indian-spiced quail
Příprava 35min.
Celkový 3hod. 20min.
4 portions
Suroviny
Spiced quail
-
cinnamon quill1
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
cardamom pod4
-
dried chilli flakes1 tsp
-
quails legs trussed (see Tips)8
-
ghee softened40 g
Onion and cashew topping
-
ghee30 g
-
red onion cut into thin slices½
-
water50 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
raw cashews50 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped4 sprigs
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
401.1 mg
Protein
70.2 g
Kalorie
3709.6 kJ /
883.3 kcal
Tuk
64.3 g
Vláknina
3.4 g
Nasycený tuk
24.5 g
Sacharidy
6.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Barbecue
102 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Tiramisu
5hod. 20min.
Nankhatai (Cardamom biscuits)
35min.
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1hod. 15min.
Saffron and cardamom poached pears
40min.
Tropical upside down pineapple cake
1hod. 10min.
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30hod.
Three meat roulade
2hod. 5min.
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
1hod. 30min.
Vindaloo pork
5hod. 10min.
Fraisier sponge
30hod.
Kimchi chicken
35min.
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9hod. 50min.