Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g amêndoa c/ pele
- 75 g queijo parmesão
- 60 g sobras de pão
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 15 g salsa
- 90 g iogurte grego
- Azeite q.b. p/ untar e regar
- 1000 g lombo de bacalhau fresco s/ pele e s/ espinhas (2 unid. aprox.)
- 1000 g água
- 800 g batatinha nova cortada em metades
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2042 kJ / 489 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Salmão com crosta de amêndoa e puré de ervilhas e espinafres
50 Min
Quesadillas de peru e abacate
2 Std. 20 Min
Salmão com salada de lentilhas, pimentos e abacate
2 Std.
Lombo de pescada com crosta de pão e cuscuz
45 Min
Salmão com laranja e cuscuz de brócolos
25 Min
Filete de garoupa à Portuguesa
40 Min
Salmão no forno com funcho e alho-francês
30 Min
Linguini de curgete com salmão fumado e pesto
20 Min
Pescada com crosta de legumes e puré de couve-flor
40 Min
Salmão em papelote com legumes em juliana
35 Min
Canelones de beringela com creme de salmão e espinafres
1 Std. 10 Min
Salmão com crosta de amêndoa e tagliatelle com espargos
35 Min