Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g amêndoa c/ pele
- 75 g queijo parmesão
- 60 g sobras de pão
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 15 g salsa
- 90 g iogurte grego
- Azeite q.b. p/ untar e regar
- 1000 g lombo de bacalhau fresco s/ pele e s/ espinhas (2 unid. aprox.)
- 1000 g água
- 800 g batatinha nova cortada em metades
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2042 kJ / 489 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Enrolado de cogumelos
1 Std. 20 Min
Pão de alfarroba com alperces e amêndoa
3h 15min
Costeletas de borrego e puré de ervilhas e espinafres
1h
Bolo de cuscuz com fruta
1 Std. 50 Min
Mil-folhas de maçã com creme de canónigos e noz
15 min
Bolinhos de salmão recheados com queijo Gruyère e salada
1h 5min
Risoto doce de vinho do Porto branco com praliné
1 Std. 15 Min
Crumble de tomate, pimentos e bacalhau
50min
Pescada com crosta de legumes e puré de couve-flor
40min
Risoto de bacalhau com hortelã
30min
Moqueca de salmão
2 godz. 35 min
Bolo de milho com limão e sementes de papoila
50min