Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de queso emmental en dados de 2 cm
- 150 g de cebolla en trozos
- 3 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 1 ramita de romero fresco
- 1 ramita de tomillo fresco
- 400 g de setas frescas de temporada, limpias y en trozos
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 lámina de masa de hojaldre redonda
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1297.9 kJ / 310.5 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 16.6 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittata de calabacín con ricota
40min
Galette de calabacín y tomate
1 godz. 30 min
Espirales de hojaldre con espinacas y queso feta
1 godz. 10 min
Strudel de champiñones y espinacas
1 godz. 30 min
Tarta trenza rellena de cerdo
40min
Milhojas de verduras
1 godz. 30 min
Dip horneado de espinacas y queso de cabra para dos
40min
Pastel de zanahoria y brócoli
1 godz. 10 min
Hojaldre de setas y beicon
1 godz.
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1 godz.
Fugazzeta rellena
1 godz.
Tarta de tres quesos y tomates cherrys
30min