Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 50 g d'eau
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 3 jaunes d'œufs
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 7 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g d'eau
- 6 œufs
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 tranches de pain de mie blanc
- 6 tranches de bacon
- 3 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2445.1 kJ / 584.4 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 15.4 g
- Tuk
- 52.2 g
- Nasycený tuk
- 27.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 752.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saumon gravlax à la betterave
24 Std.
Enchiladas au poulet
40 Min
Saumon au pesto grillé sur planche et orzotto aux champignons
1h 50 min
Soupe crémeuse de maïs à la dinde
50min
Œufs Benedict light
50min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2 Std.
Ravioles de homard sauce Newburg
1 Std. 40 Min
Œuf mi-mollet aux épinards
1h 50 min
Ravioles de homard, sauce à la truffe
2 Std.
Sauce pour salade César
10min
Œufs pochés aux épinards crémeux
1 Std. 20 Min
Salade César
30 min