Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 50 g d'eau
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 3 jaunes d'œufs
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 7 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g d'eau
- 6 œufs
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 tranches de pain de mie blanc
- 6 tranches de bacon
- 3 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2445.1 kJ / 584.4 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 15.4 g
- Tuk
- 52.2 g
- Nasycený tuk
- 27.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 752.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce béarnaise
20min
Trempette mexicaine étagée
25 min
Sauce choron
20min
Œufs brouillés aux fines herbes
30 min
Emulsion verte, végétaux en suspension, olive-citron-cacahuètes (Sébastien Richard)
1h
Sauce chimichurri
5min
La poutine
1sa 35 dk
Œuf mi-mollet aux épinards
1u. 50min
Œufs Benedict light
50 min
Œufs brouillés à la florentine
35 min
Fish and chips, sauce tartare
1h 20 min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20min