Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di pane, a pezzi
- 2 scalogni
- 2 spicchi di aglio
- 250 g di cavolo nero, a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- 70 g di feta, a pezzi
- 6 rametti di menta fresca, le foglioline
- 2 uova
- 1 cucchiaino di sale
- olio di noci di macadamia q.b. per friggere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 417.2 kJ / 99.8 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 9.2 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Strudel verza e porri (vegan)
2h
Burger di fagioli e feta
1h 35 min.
Purè di cavolfiore (vegan)
40 min
Cotolette di sedano rapa con salsa yogurt alle erbe
1h
Falafel alle carote con salsa tahini
1h
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 min
Falafel di lenticchie
12 Std. 30 Min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35 min
Crema di cavolo nero e cannellini
50 min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 godz. 10 min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 min
Falafel di ceci con salsa allo yogurt
40 min