Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'échalotes, coupées en petits morceaux
- 20 g de beurre
- 150 g de vin blanc
- 200 g de fumet de poisson
- 1500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 200 g de blanc de poireau, coupé en rondelles fines
- 200 g de champignons de Paris frais, émincés
- sel
- poivre moulu
- 150 g de crème épaisse, 5-15% m.g.
- ½ c. à café de curcuma en poudre
- 15 g de fécule de maïs, type Maïzena, diluée dans 2 c. à soupe d'eau froide
- 2 brins de cerfeuil frais, équeutés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1117 kJ / 267 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de moules au curry
50 Min
Quiche aux fruits de mer, ail et persil
1h 45min
Sardines à l'escabèche
12 Std. 45 Min
Fumet de poisson
2h 10min
Salade de bulots, pommes de terre, pesto de câpres et persil
40 Min
Mijoté de lotte aux épices
50 Min
Paskha (Entremets au fromage blanc)
24óra
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40 Min
Lotte sauce vallée d’Auge
1 Std. 40 Min
Lotte au beurre rouge
40 Min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1 Std.
Velouté de moules au safran
40 Min