Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'huile d'olive extra vierge, et 1 c. à café
- 2 c. à café de moutarde de Dijon
- 30 g de vinaigre de vin rouge
- ¾ c. à café de sel marin
- 3 pincées de poivre moulu
- le jus d'1/2 orange (30 g env.), fraîchement pressé
- 200 g de cresson frais
- 4 filets de bar, avec la peau (90 g chacun env.)
- 500 g d'eau
- 180 g de graines de couscous
- 2 oranges non traitées
- 20 g de pignons de pin grillés (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2525 kJ / 604 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tajine de lotte au fenouil
1h 45 min
Saint-Jacques en papillotes de chou au yaourt
50 min
Colin farci et asperges sauce au citron
45 min
Lotte vapeur façon tajine
1h 45 min
Cabillaud au beurre de raisin, betterave, avocat et girolles
1 Std.
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40 min
Poisson vapeur, salade de quinoa et tomate
1 Std.
Papillotes de merlu fenouil, citron, olives
40 min
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55 min
Eglefin vapeur au riz et carottes nouvelles
35 min
Pot-au-feu de la mer
1 Std. 5 Min
Saint-jacques au curry, poireaux et fenouil
35 min