Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ¾ de c. à café de sel marin
- 100 g d'huile d'olive extra vierge
- le jus d'1/2 orange (30 g env.), fraîchement pressé
- 30 g de vinaigre de vin rouge
- 2 c. à café de moutarde de Dijon
- 3 pincées de poivre moulu
- 200 g de cresson frais
- 4 filets de bar, avec la peau (90 g chacun env.)
- 1 c. à café d'huile d'olive extra vierge
- 500 g d'eau
- 180 g de graines de couscous
- 2 oranges non traitées
- 20 g de pignons de pin grillés (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2525 kJ / 604 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dorades farcies au pesto de coriandre
50 min.
Barbue façon meunière
50 min.
Colin farci et asperges sauce au citron
45 min
Papillotes de saint-pierre aux pois gourmands
35 Min
Côte de veau vapeur aux légumes du jardin
55 Min
Cailles tandoori, riz à la mangue
13h 10min
Tomates farcies à la kasha, à la feta et au basilic
55 Min
Brochette d'espadon à la vanille
45 min
Filet de saint-pierre, riz vénéré et jus truffé
50 min.
Papillote de bar aux épinards, sauce curcuma et purée de carotte
45 min
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30 Min
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1 Std. 15 Min