
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g cebola
- 3 dentes de alho
- 20 g salsa
- 75 g banha
- 1 folha de louro
- 800 g fressura de porco cortada em pedaços pequenos (coração, fígado, rins, pulmão e baço)
- 500 g água
- ½ c. chá de sal
- 3 cravinhos
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de colorau
- 1 c. chá de cominhos
- 1000 g sangue
- Pão alentejano q.b. cortado em fatias finas
- 1 laranja cortada às rodelas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1064.1 kcal / 4452.3 kJ
- Protein
- 43.1 g
- Tuk
- 42.5 g
- Sacharidy
- 138.4 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Sodík
- 305.3 mg
Alternativní recepty
Creme de abóbora e maçã
30min
Sopa creme de abóbora com curry
30min
Caldo verde
40min
Ovo de chocolate recheado com brigadeiro
3hod. 45min
Perdizes com pistácios
Žádné hodnocení
Sopa da pedra
1hod. 30min
Bacalhau com massa e molho de pimento morrone
45min
Sopa de segurelha
40min
Sopa de ervilhas à alentejana
40min
Bolo inglês sem glúten
1hod.
Sopa de chouriço, massa e feijão
40min
Caldo-verde de feijão branco
40min