Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g cebola
- 3 dentes de alho
- 20 g salsa
- 75 g banha
- 1 folha de louro
- 800 g fressura de porco, cortada em pedaços pequenos (coração, fígado, rins, pulmão e baço)
- 500 g água
- ½ c. chá de sal
- 3 cravinhos
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de colorau
- 1 c. chá de cominhos
- 1000 g sangue
- Pão alentejano q.b. cortado em fatias finas
- 1 laranja, cortada às rodelas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 4452.3 kJ / 1064.1 kcal
- Protein
- 43.1 g
- Sacharidy
- 138.4 g
- Tuk
- 42.5 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 305.3 mg
Alternativní recepty
Canja de pombo
Žádné hodnocení
Sopa de cebola gratinada
35 min
Sopa de legumes com pesto
55 Min
Sopa Leão Veloso
Žádné hodnocení
Caldeirada de conservas
35 min
Caldo-verde
40 min
Minestrone
45 min
Menu: Creme de couve-flor, curgete e ervilhas e truta em presunto
Žádné hodnocení
Mousse de laranja
3h
Sopa de brócolos e queijo
40 min
Caldo de borrego com hortelã
50 min
Sopa de feijão-verde com farinheira
35 min