Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g cebola
- 3 dentes de alho
- 20 g salsa
- 75 g banha
- 1 folha de louro
- 800 g fressura de porco, cortada em pedaços pequenos (coração, fígado, rins, pulmão e baço)
- 500 g água
- ½ c. chá de sal
- 3 cravinhos
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de colorau
- 1 c. chá de cominhos
- 1000 g sangue
- Pão alentejano q.b. cortado em fatias finas
- 1 laranja, cortada às rodelas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 4452.3 kJ / 1064.1 kcal
- Protein
- 43.1 g
- Sacharidy
- 138.4 g
- Tuk
- 42.5 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 305.3 mg
Alternativní recepty
Feijoada de Borrego
1 Std. 10 Min
Creme de feijão-branco
30 Min
Roscas de azeite (Taralli)
Žádné hodnocení
Creme verde
30 Min
Sopa verde
45 Min
Pizza marguerita clássica
27 Std.
Brownie de chocolate sem glúten
50 Min
Patê de bacalhau
2 Std. 20 Min
Burrito Sushi - TM5
Žádné hodnocení
Bolo de carne
1 Std. 5 Min
Pizza Margherita
2h 10min
Sopa de feijão-branco
25 Min