Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g cebola
- 3 dentes de alho
- 20 g salsa
- 75 g banha
- 1 folha de louro
- 800 g fressura de porco, cortada em pedaços pequenos (coração, fígado, rins, pulmão e baço)
- 500 g água
- ½ c. chá de sal
- 3 cravinhos
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de colorau
- 1 c. chá de cominhos
- 1000 g sangue
- Pão alentejano q.b. cortado em fatias finas
- 1 laranja, cortada às rodelas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 4452.3 kJ / 1064.1 kcal
- Protein
- 43.1 g
- Sacharidy
- 138.4 g
- Tuk
- 42.5 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 305.3 mg
Alternativní recepty
Sopa de entulho com tortellini
30 Min
Massa de crepe sem glúten
30 Min
Chutney de morango e pimenta verde
Žádné hodnocení
Salada de fruta tropical - TM5
30 Min
Salada de endívias, tâmaras e queijo de cabra, peixe em papelote, creme de maçã e crumble de noz
Žádné hodnocení
Minestrone
45 Min
Sopa de feijão-verde
1 Std. 10 Min
Molho cremoso de café
Žádné hodnocení
Roupa velha de peru
1 Std. 10 Min
Canja de frango com nabiças
55 Min
Sopa de grão com agrião e chouriço
30 Min
Sopa de nabo e alho-francês
1 Std.