Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g pão tipo papo-seco de véspera, cortado em fatias grossas
- 30 g azeite
- 120 g cebola
- 3 dentes de alho
- 700 g miúdos de borrego cortados em pedaços pequenos
- 100 g vinho branco
- 1 c. chá de cravinho em pó
- 1 c. chá de cominhos em pó
- 1 c. chá de colorau
- Piripíri q.b.
- 2 folhas de louro
- ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 1000 g água
- 4 pés de hortelã, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2064.9 kJ / 493.5 kcal
- Protein
- 36.7 g
- Sacharidy
- 37.1 g
- Tuk
- 19.8 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 783.1 mg
Alternativní recepty
Curgete à bolonhesa
35 Min
Risoto de alcachofra com presunto Parma
30 Min
Missoshiru
Keine Bewertungen
Pão achatado Keto com pesto e tomate
25 Min
Buddha bowl com tempeh e molho de amendoim
1h
Nachos de cenoura com guacamole - TM6
1h
Sorvete de pêssego e figo
1h
Wraps de húmus de ervilha, tomate-cereja e feta
10 Min
Chapéus de bruxa com curgete e milho
25 Min
Gelado de amora
5 Min
Bhajis de cebola com molho de coentros picante - TM6
Keine Bewertungen
Migas doces
20min