Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 2 ząbki czosnku
- 580 g ziaren kukurydzy, świeżych (patrz wskazówka)
- 50 g wody
- 50 g masła, pokrojonego na kawałki
- ½ - 1 ¼ łyżeczki soli
- 1 - 1 ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
grzanki, do podania
nebo boczek, w plastrach, smażony lub warzywa (np. pieczarki), duszone, do podania
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 480 kJ / 114.8 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 13.2 g
- Tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zupa brukselkowo-serowa
35min
Chłodnik z pora, selera i ziemniaków (Vichysoiss)
50min
Pomarańczowe krewetki na obłoczkach z ricotty Eweliny Kurowskiej
1h 30 min
Paneer ze szpinakiem (Saag Paneer)
13h 5min
Krem kataloński (crema catalana) z przyprawami korzennymi
1h 40 min
Pomarańczowy krem angielski
2 godz. 30 min
Bakłażany z glazurą miso (Nasu dengaku)
1h
Zupa miso z warzywami
30 min
Sardyńska zapiekanka ziemniaczana
1h 20 min
Crémeux czekoladowe
3 godz. 15 min
Hiszpański omlet ziemniaczany
40 Min
Chowder z kukurydzą
45 min