Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 2 ząbki czosnku
- 580 g ziaren kukurydzy, świeżych (patrz wskazówka)
- 50 g wody
- 50 g masła, pokrojonego na kawałki
- ½ - 1 ¼ łyżeczki soli
- 1 - 1 ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
grzanki, do podania
nebo boczek, w plastrach, smażony lub warzywa (np. pieczarki), duszone, do podania
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 480 kJ / 114.8 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 13.2 g
- Tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pulpeciki z tuńczyka i ziemniaków
50 min
Pasta truflowa (pate pieczarkowe z truflą)
20min
Focaccia z ziemniakami, boczkiem i rozmarynem
2 Std. 50 Min
Curry ziemniaczane (Ala hodi)
40min
Suflety z sera koziego z sosem jogurtowym i porem
45min
Oładki ziemniaczane z grzybami
1 Std. 10 Min
Kremowe aïoli na żółtkach
10 min
Owoce zapiekane pod koglem-moglem
25min
Karbinadle z żymłą
35min
Wegetariański chowder z kukurydzą
30min
Zupa grzybowa z białą fasolą
35min
Risotto z groszkiem i miętą
40min