Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1370 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Maispoulardenbrüste, ohne Haut und Knochen (à ca.150 g)
- 30 g gesalzene Butter
- 300 g Cherry-Tomaten, bunt
- 2 Knoblauchzehen, zerdrückt
- 2 Zweige Rosmarin
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 935 kJ / 224 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 Std. 30 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2 Std.
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 Std.
Süß-saure Garnelen
1 Std.
Hähnchen Teriyaki
2 Std.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 Std.
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1 Std.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20min
Kalbskoteletts Sous-vide
1 Std. 10 Min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 Std. 30 Min