
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1370 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Maispoulardenbrüste ohne Haut und Knochen (à ca.150 g)
- 30 g gesalzene Butter
- 300 g Cherry-Tomaten bunt
- 2 Knoblauchzehen zerdrückt
- 2 Zweige Rosmarin
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 224 kcal / 935 kJ
- Protein
- 36 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-vide Putenbrust mit Zitrusfrüchten
3hod. 30min
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2hod. 50min
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2hod.
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1hod. 50min
Rindersteaks mit Rhabarber-Rosé-Sauce
45min
Lammhüften mit Speckbohnen
1hod. 30min
Hähnchen-Spargel-Tartelettes
1hod. 35min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1hod. 20min
Rib Eye mit Béarnaise
1hod. 50min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1hod. 30min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1hod. 45min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1hod. 30min