Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Eierpudding
- 2 Shiitakepilze, getrocknet
- 200 g Wasser und mehr zum Einweichen
- 4 Eier
- ½ TL Salz
Hähnchen mit Maronen und Fertigstellung
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 2 Sternanis
- 1 TL Szechuan-Pfeffer-Pulver, siehe Tipp (volitelně)
- 10 g neutrales Öl
- 500 g Hähnchenflügel
- 30 g helle Sojasauce (siehe Tipp)
- 10 g dunkle Sojasauce (siehe Tipp)
- ½ TL Salz
- 10 g Zucker
- 200 g Wasser
- 4 Garnelen, roh, geschält, ohne Kopf und Darm
- 300 g Maronen, gegart, geschält
- 1 Frühlingszwiebel, in dünnen Ringen, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2523 kJ / 602 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 5.9 g
Alternativní recepty
Asia-Nudeln mit Pute und Pflaumensauce
2 Std.
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1h 30min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1h
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1h 30min
Chicken Wings in rauchiger Honigmarinade
1h 30min
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3h 40min
Süß-saure Garnelen
1h
Hähnchen Teriyaki
2 Std.
Garnelen mit grünem Tee (龙井虾)
4 Std. 20 Min
Fleisch im gerösteten Reismantel (粉蒸肉)
1h 30min
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35 Min
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1h 30min