Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g de noisettes entières
- 3 œufs
- 80 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 1 pincée de sel fin, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g d'huile d'olive
- 120 g de bleu d'Auvergne, coupé en morceaux
- 20 g de beurre, pour les plaques
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 373.6 kJ / 89.9 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake aux lardons, pruneaux et amandes
1 godz.
Cake aux figues, roquefort et jambon
1h 20 min
Muffins pomme-camembert
55min
JUIN - Mini-madeleines jambon-roquefort - Bruno Dinel
30min
Cake au camembert et à la poire
1h 5 min
Madeleines jambon-comté
1h 35 min
Minicakes chorizo-feta
35min
Petits cakes courgette-chorizo
1h 5 min
Sablés parmesan, olives et romarin
1 godz.
Biscuits apéritif crème et oignon
1h 30 min
Minicannelés au chorizo
12h
Cannelés au jambon
13hod.