Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g de noisettes entières
- 3 œufs
- 80 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 1 pincée de sel fin, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g d'huile d'olive
- 120 g de bleu d'Auvergne, coupé en morceaux
- 20 g de beurre, pour les plaques
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 373.6 kJ / 89.9 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Muffins au crottin de Chavignol
1h
Minicrèmes brûlées au beaufort
3h
Terrine de feta au basilic
3h
Cake aux figues, roquefort et jambon
1 Std. 20 Min
Muffins pomme-camembert
55min
Cake au roquefort, à la poire et aux noix
1h
JUIN - Mini-madeleines jambon-roquefort - Bruno Dinel
30 min
Cake aux 3 fromages
50min
Petits cakes courgette-chorizo
1h 5min
Cookies jambon, parmesan et origan
45 min
Madeleines jambon-comté
1 godz. 35 min
Gougères
45 min