Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 600 - 1000 g de chirivía, peladas y en trozos (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramos
- Kalorie
- 265 kJ / 63 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tocino y champiñones sofritos TM6
20min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 min
Chícharos al vapor (600 g) en Varoma
Brak ocen
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Champiñones en cuartos al vapor (400-500 g) en Varoma
25 min
Champiñones enteros al vapor (400-500 g) en Varoma
25 min
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
15min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min