![Chirivías al vapor (600-1000 g) en Varoma Chirivías al vapor (600-1000 g) en Varoma](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F968E2D9-235C-40C7-A022-285F317A6C6A/Derivates/237329FA-74CC-4F6A-BBB4-85C0C897378B.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 600 - 1000 g de chirivía, peladas y en trozos (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramos
- Kalorie
- 265 kJ / 63 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salchichas Frankfurt al vapor (6)
15 min
Bowl de arroz negro con verduras asadas
1 Std.
Nueces picadas gruesas (200 g)
5 min
Nueces picadas gruesas (100 g)
5 min
Ciruelas al vapor (500 g) en Varoma
25 Min
Chícharos al vapor (600 g) en Varoma
Žádné hodnocení
Carne de ave molida (carne blanca, 300 g)
1 Std. 5 Min
Nueces molido fino (150-250 g)
5 min
Carne de ave picada (carne blanca, 500 g)
1h 10min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 Min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 Min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min