Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 40 g di pinoli
- 40 g di mandorle a lamelle
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- ½ cucchiaino di zenzero secco macinato
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere
- 700 - 750 g di cimette di cavolfiore
- 2 spicchi di aglio
- 4 cipollotti, a rondelle
- 4 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 200 g di funghi freschi a fette
- 30 g di vino bianco
- 500 g di acqua
- 300 g di patate americane dolci, pelate e a dadini (1 cm circa)
- 50 g di uvetta sultanina
- 80 g di spinaci baby freschi a pezzi
- 12 albicocche secche denocciolate, a striscioline
- ½ cucchiaino di sale, a piacere
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1721 kJ / 409 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 27.7 g
- Tuk
- 22.3 g
- Vláknina
- 12.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso integrale al pesto di rucola
45 min
Pomodori ripieni e riso al vapore con salsa anacardi e basilico
45 min
Zucca Acorn gratinata
2u.
Smoothie agli spinaci ed erba di grano
10min
Insalata di broccoli con bacche di goji
10min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8 Std. 50 Min
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1h 40min
Couscous di cavolfiore (vegan)
15min
Purè di mele e sedano rapa
55min
Crema di carote e zenzero
20min
Fagioli in agrodolce
35min
Zucca al curry
45 min