Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di cipolla
- 30 g di pane bianco in cassetta
- 300 g di tonno fresco a tocchetti
- 1 uovo
- 1 pizzico di foglie di alloro secche
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 1 pizzico di sale
- pangrattato q.b.
- olio di arachidi q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1744.5 kJ / 417 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 27.2 g
- Tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Tortilla di patate, pancetta e formaggio
50 min
Blinis alle erbe aromatiche e caprino
1 godz.
Quiche ai funghi e salsiccia aromatizzata all'olio tartufato
1h 30min
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5 godz. 15 min
Stollen natalizio al formaggio
4h
Torta di crêpes ripiena di carne e spinaci
1 Std. 20 Min
Torta di spinaci greca
1 Std. 20 Min
Terrina di verdure e uova
3 Std. 20 Min
Pasticcio di carne e mele in crosta
2 Std. 40 Min
Salatini vegetariani
50 min
Kiymali Borek (Sfoglia ripiena di carne)
1 godz.
Baklava
1h 30min