Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di sedano a pezzi
- 50 g di carota a pezzi
- 50 g di cipolla a metà
- 2 spicchi di aglio
- 40 g di burro
- 1200 g di acqua
- 400 g di patate a dadini
- 20 g di funghi porcini secchi, precedentemente ammollati
- 1 cucchiaino di maggiorana secca
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 737 kJ / 176 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40 Min
Zuppa di fagioli
40 Min
Zuppa di patate e mais
55 Min
Virtù teramane
1 Std.
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1 Std. 30 Min
Stufato di maiale con cipolle in salsa allo sherry
1 Std.
Zuppa di lenticchie alla turca
1 Std.
Zuppetta di ceci
45 Min
Goulash ungherese
1h 45 min.
Zuppa di broccoli e formaggio
40 Min
Stufato di pollo in crema di mostarda
40 Min
Zuppa di fagioli e coriandolo
1 Std. 20 Min