Kompatibilní verze
Fusilli di lenticchie rosse con ragù di orata e peperone (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno
- 3 foglioline di salvia fresca
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di peperoni gialli a dadini
- 200 g di filetti di orata fresca a dadini
- 20 g di capperi
- 10 g di sale
- 320 g di pasta secca tipo fusilli di lenticchie rosse (senza glutine)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1732 kJ / 414 kcal
- Protein
- 31.6 g
- Sacharidy
- 26.8 g
- Tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 9.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di pesce spada alla pizzaiola
50 min
Spaghetti al polpo
1h 10 min
Pasta integrale con crema di ceci e gamberetti
35 min
Fusilli risottati alle seppie
40 min
Penne di farro con pesce spada
40 min
Penne al sugo di calamari
40 min
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30 min
Farfalle risottate con tacchino al profumo di rose e limone
40 min
Pasta con salmone e spinaci
55 min
Gnocchi di lenticchie con luganega
1sa 35 dk
Fusilli al pesce spada e mandorle
30 min
Trofie yogurt e gamberetti
20min