Kompatibilní verze
Fusilli di lenticchie rosse con ragù di orata e peperone (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno
- 3 foglioline di salvia fresca
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di peperoni gialli a dadini
- 200 g di filetti di orata fresca a dadini
- 20 g di capperi
- 10 g di sale
- 320 g di pasta secca tipo fusilli di lenticchie rosse (senza glutine)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1732 kJ / 414 kcal
- Protein
- 31.6 g
- Sacharidy
- 26.8 g
- Tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 9.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli risottati alle seppie
40min
Pasta risottata con crema di spinaci e patate
50 Min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40min
Conchiglie risottate al ragù di mare e lime
40min
Ravioli di seitan al vapore su crema di verza e patate
1h 30min
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15min
Cornucopia ripiena di tagliolini al merluzzo e lenticchie
2 Std. 20 Min
Tagliatelle di farina di lenticchie, broccoli e salsiccia
2 Std.
Tortiglioni risottati salmone e gamberetti
40min
Farfalle risottate salmone e panna (senza lattosio)
35min
Pennette risottate al pesto di spinacino e anacardi
30min
Sedanini integrali al ragù di lenticchie rosse
1h