Kompatibilní verze
Fusilli di lenticchie rosse con ragù di orata e peperone (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno
- 3 foglioline di salvia fresca
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di peperoni gialli a dadini
- 200 g di filetti di orata fresca a dadini
- 20 g di capperi
- 10 g di sale
- 320 g di pasta secca tipo fusilli di lenticchie rosse (senza glutine)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1732 kJ / 414 kcal
- Protein
- 31.6 g
- Sacharidy
- 26.8 g
- Tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 9.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Antica minestra ai broccoletti
45 min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35min
Tagliatelle di farina di lenticchie, broccoli e salsiccia
2hod.
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35min
Trenette al pesto
45 min
Spaghetti pesce spada, peperoni e bottarga
50 min
Zuppa di coriandolo, baccalà e uova
35min
Passata di finocchi con ragù di calamari
1h
Pasta di lenticchie con crema di stracchino e spinaci
30min
Cornucopia ripiena di tagliolini al merluzzo e lenticchie
2h 20min
Polpettone di coniglio e olive taggiasche
40min
Penne allo Spada profumate allo zenzero
30min