Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 fiori di zucca
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di gherigli di noci
- 10 foglie di basilico fresco, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di origano secco
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 90 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 519 kJ / 124 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 1.1 g
- Tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto di prezzemolo
10min
Pesto di melanzane
10min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10min
Pesto light basilico e noci
10min
Maccheroni a fezze con pesto di melanzane
50min
Pesto di rucola
10min
Salsa di peperoni in conserva
1h 15min
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25min
Pesto alla siciliana
15min
Pesto di broccoli, acciughe e nocciole
50min
Pesto di pomodori secchi
10min