Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Trofie
- 250 g di farina di grano duro
- 100 g di farina tipo 0 + q.b.
- 170 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Sugo di pesce
- 300 g di acqua
- 1 pizzico di sale grosso
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 spicchio di aglio
- 2 pomodori a pezzi
- 600 g di pesce intero, eviscerato e pulito (tipo gallinella, scorfano ecc.)
- 50 g di cipolla in quarti
- 2 gambi di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2201 kJ / 526 kcal
- Protein
- 39.3 g
- Sacharidy
- 72.6 g
- Tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliolini al sugo di spada
30 min
Zuppa di pesce tradizionale
1 godz. 30 min
Sugo al tonno
45 min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1h
Baccalà alla livornese
35min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Penne al sugo di calamari
40min
Dado di pesce
1sa 40 dk
Scampi alla busara
35min
Ragù di tonno fresco
1h
Sugo di cozze e vongole
1h 20min
Risotto al ragù bianco di mare
30 min