Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Trofie
- 250 g di farina di grano duro
- 100 g di farina tipo 0 + q.b.
- 170 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Sugo di pesce
- 300 g di acqua
- 1 pizzico di sale grosso
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 spicchio di aglio
- 2 pomodori a pezzi
- 600 g di pesce intero, eviscerato e pulito (tipo gallinella, scorfano ecc.)
- 50 g di cipolla in quarti
- 2 gambi di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2201 kJ / 526 kcal
- Protein
- 39.3 g
- Sacharidy
- 72.6 g
- Tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ragù di tonno fresco
1h
Sugo al tonno
45min
Bucatini con le canocchie
35 Min
Insalata fredda di polpo e patate
50 Min
Spaghetti alla marinara in bianco
50 Min
Spaghetti pesce spada, peperoni e bottarga
50 Min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Vongole veraci su crostoni di pane
50 Min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1h 5min
Gnocchi di ceci al ragù
1h 15min
Spaghetti ai gamberi con zucchine e finocchietto
30 Min