
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Trofie
- 250 g di farina di grano duro
- 100 g di farina tipo 0 + q.b.
- 170 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Sugo di pesce
- 300 g di acqua
- 1 pizzico di sale grosso
- 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
- 1 spicchio di aglio
- 2 pomodori a pezzi
- 600 g di pesce intero, eviscerato e pulito (tipo gallinella, scorfano ecc.)
- 50 g di cipolla in quarti
- 2 gambi di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 526 kcal / 2201 kJ
- Protein
- 39.3 g
- Tuk
- 8.7 g
- Sacharidy
- 72.6 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bucatini con le canocchie
35min
Sugo allo sgombro
45min
Tagliolini al nero di seppia con sugo ai gamberi
1hod. 10min
Sugo al tonno
45min
Maltagliati di farina di mais al ragù
2hod. 10min
Riso con cipolla e baccalà (per 2 persone)
35min
Polenta bianca morbida con sugo alle vongole
1hod. 55min
Spaghetti alla marinara in bianco
50min
Sugo di cozze e vongole
1hod. 20min
Ragù di tonno fresco
1hod.
Tagliolini al sugo di spada
30min
Risotto al ragù bianco di mare
30min