
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- farina tipo 00 q.b. per infarinare
- 600 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi cappello del prete o copertina di vitello (3 cm)
- 100 g di scalogno a metà
- 150 g di carote a pezzi (2 cm)
- 350 g di patate a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati e asciugati
- 180 g di acqua
- 30 - 40 g di miele
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 507.5 kcal / 2123.4 kJ
- Protein
- 34.8 g
- Tuk
- 25.9 g
- Sacharidy
- 35.9 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 179.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lonza alla salvia
1hod. 10min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3hod. 40min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1hod. 30min
Bocconcini di maiale al latte
50min
Cosce di pollo piccanti
1hod. 50min
Lonza di maiale con le mele a Cottura Lenta
3hod.
Spezzatino di manzo a Cottura Lenta con salsa ai funghi
5hod. 40min
Pollo alla birra a Cottura Lenta con purè di zucca e patate
4hod. 10min
Polenta con straccetti di manzo
1hod. 30min
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5hod. 20min
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45min
Spezzatino alla salentina
3hod. 20min