Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- farina tipo 00 q.b. per infarinare
- 600 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi, cappello del prete o copertina di vitello (3 cm)
- 100 g di scalogno a metà
- 150 g di carote a pezzi (2 cm)
- 350 g di patate a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 180 g di acqua
- 30 - 40 g di miele
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2123.4 kJ / 507.5 kcal
- Protein
- 34.8 g
- Sacharidy
- 35.9 g
- Tuk
- 25.9 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 179.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1 godz. 30 min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3 Std. 40 Min
Spezzatino di vitello con patate e mele
1 godz. 25 min
Pollo alla birra a Cottura Lenta con purè di zucca e patate
4 Std. 10 Min
Bocconcini di manzo dorati (ben cotti)
10 Min
Spezzatino di manzo ai funghi con cous cous di cavolfiore
45min
Manzo alla birra
3 Std. 20 Min
Spezzatino di vitello a Cottura Lenta
2h 10min
Stracotto di manzo ai carciofi
3h 25min
Spezzatino di manzo a Cottura Lenta con salsa ai funghi
5 godz. 40 min
Spezzatino di vitello e carciofi (per 2 persone)
50min
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8h 30 min