Kompatibilní verze
Polpette di ceci e prosciutto con zucca fritta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di ceci lessati, sciacquati e scolati
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di patate lesse
- 70 g di farina tipo 00
- 100 g di cubetti di prosciutto crudo
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- olio extravergine di oliva per friggere
- 200 g di polpa di zucca a fettine sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 249 kJ / 60 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burger vegetale con salsa allo yogurt
1u. 10min
Polpette di spinaci
35 Min
Polpette di lenticchie rosse e carote con salsa schug
35 Min
Polpette di tonno e ricotta
20 Min
Polpette di ceci, salvia e rosmarino
35 Min
Polpettine di ceci
1u. 5min
Polpette di salmone con crema di ceci e pomodorini
1h 55min
Polpette di ricotta
50 min.
Polpette di merluzzo con salsa di pomodoro all'acciuga
1h
Fish burger
35 Min
Polpette di merluzzo con patate
40 Min
Polpette di tacchino e spinaci
40 Min