Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di barbabietola rossa cotta, a pezzi
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di caprino
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1930.9 kJ / 461.5 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Sacharidy
- 68.9 g
- Tuk
- 10.8 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 621.3 mg
Alternativní recepty
Risotto al cappuccio viola e robiola
35min
Risotto fiorito alla rapa rosa e noci con quenelle di ricotta ed erbe aromatiche
40min
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40min
Risotto asparagi e fragole
35min
Risotto alla barbabietola con merluzzo sottovuoto
2h 10min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40min
Risotto alla barbabietola e bacon croccante
35min
Risotto mele e radicchio rosso
40min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Risotto integrale al radicchio, pere e noci
40min