Risotto alla rapa rossa e caprino
TM6 TM5 TM31

Risotto alla rapa rossa e caprino

4.3 (96 hodnocení)

Suroviny

  • 30 g di cipolla
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di barbabietola rossa cotta, a pezzi
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 14 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di caprino

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1930.9 kJ / 461.5 kcal
Protein
13.7 g
Sacharidy
68.9 g
Tuk
10.8 g
Nasycený tuk
1.1 g
Vláknina
1.5 g
Sodík
621.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty