
Zařízení & příslušenství
Risotto alla rapa rossa e caprino
Příprava 5min
Celkový 30min
4 porzioni
Suroviny
-
di cipolla30 g
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di barbabietola rossa cotta a pezzi200 g
-
di riso Carnaroli (cottura 14 minuti)320 g
-
di vino bianco50 g
-
di acqua700 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di caprino150 g
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Kalorie
461.5 kcal /
1930.9 kJ
Protein
13.7 g
Tuk
10.8 g
Sacharidy
68.9 g
Vláknina
1.5 g
Nasycený tuk
1.1 g
Sodík
621.3 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Voi...Noi...Bimby® - Ottobre 2019
30 recepty/-ů
Itálie
Itálie