Risotto alla rapa rossa e caprino

Risotto alla rapa rossa e caprino

4.3 110 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 30min
4 porzioni

Suroviny

  • di cipolla
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di barbabietola rossa cotta a pezzi
    200 g
  • di riso Carnaroli (cottura 14 minuti)
    320 g
  • di vino bianco
    50 g
  • di acqua
    700 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di caprino
    150 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 461.5 kcal / 1930.9 kJ
Protein 13.7 g
Tuk 10.8 g
Sacharidy 68.9 g
Vláknina 1.5 g
Nasycený tuk 1.1 g
Sodík 621.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...