Risotto alla rapa rossa e caprino

Risotto alla rapa rossa e caprino

4.2 120 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 30 g di cipolla
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 14 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di caprino

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 621.3 mg
Protein 13.7 g
Kalorie 1930.9 kJ / 461.5 kcal
Tuk 10.8 g
Vláknina 1.5 g
Nasycený tuk 1.1 g
Sacharidy 68.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...