Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spätzle
- 550 g Mehl
- 1 geh. TL Salz
- ¼ TL Muskat
- ¼ TL Pfeffer
- 5 Eier
- 200 g Wasser
Ochsenbäckchen und Fertigstellung
- 800 g Ochsenbäckchen, halbiert
- Salz zum Würzen und Kochen
- Pfeffer zum Würzen
- Öl zum Braten
- 900 g Rinderfond
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 80 g Knollensellerie, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Portwein
- 80 g Tomatenmark
- 2 Lorbeerblätter
- 2 Wacholderbeeren
- Wasser zum Kochen
- 200 g Brokkoli, in kleinen Röschen
- 30 g Speisestärke
- 30 g Wasser
- ½ - 1 TL Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3397 kJ / 811 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 7.3 g
Alternativní recepty
Sauerbratenragout
48 Std.
Hirschrücken mit Cranberry-Kompott, Pilz-Knödeln und Kürbis
2h 30min
Gulasch
2h
Erbsennudeln mit Bohnen-Chorizo-Sauce und Skrei
30 min
Slow Cooking BBQ-Ribs
3h 30 min
Spinat-Gnocchi mit Schinken-Sahne-Sauce
2h
Ossobuco
3h 40min
Hähnchenschenkel en escabeche aus dem Ofen
1h
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45min
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1h 15 min.
Schweine-Krustenbraten mit Senfsauce
4h
Ochsenbäckchen
5h