
Kompatibilní verze
Sous-vide gegarter Schweinebauch mit Kartoffel-Endivien-Stampf
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Schalotten-Vinaigrette
- 50 g Schalotten
- 60 g Balsamico, hell
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- 1 TL Honig
- 15 g Pflanzenöl
Schweinebauch und Sauce
- 2 TL Kümmelsamen
- 2 TL Korianderkörner
- ½ TL Zimt
- 1 TL Chiliflocken
- 1 Sternanis
- ½ TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Knoblauchpulver
- 1 TL Zwiebelpulver
- 10 g Meersalz
- 5 g Zucker
- 1 TL Pfeffer
- 1250 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 600 g Schweinebauch, ohne Knochen, mit Schwarte am Stück, in 4 Stücken (à 150 g)
- 2 EL Öl
- 10 g Speisestärke
- 50 g Sweet-Chili-Sauce
- 1 TL dunkle Sojasauce
Kartoffel-Endivien-Stampf
- 700 g Wasser
- 4 ½ TL Salz
- 750 g Kartoffeln, mehligkochend in Stücken (ca. 2 cm)
- 150 g Endiviensalat grob zerzupft
- 200 g Milch
- 2 EL Öl zum Braten
- 100 g Butter in Stücken
- ¼ TL Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1314 kcal / 5499 kJ
- Protein
- 22 g
- Tuk
- 113 g
- Sacharidy
- 55 g
- Vláknina
- 7.4 g
- Nasycený tuk
- 44 g
- Sodík
- 4077 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Warmer Speck-Kartoffelsalat
1hod. 15min
Weißer Spargel mit Aprikose und Ziegenkäse im Säckchen
1hod.
Hirschrücken mit Cranberry-Kompott, Pilz-Knödeln und Kürbis
2hod. 30min
Curry-Putenbrust-Aufschnitt
1hod. 40min
Entenbrust mit Röstzwiebel-Knödel und Möhren
1hod. 40min
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
1hod. 30min
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2hod. 20min
Pastitsio
1hod. 30min
Roastbeef mit Senfkruste
2hod. 20min
Rindersteaks mit Tomaten-Salsa und Pimientos
50min
Rahm-Sauerkraut mit Chorizo
1hod. 10min
Endivien-Stampf
35min