
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g gemischtes Gemüse (z. B. Sellerie, Möhren, Zwiebeln), in Stücken
- 2 Zweige Thymian abgezupft
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- 500 g Rindfleisch, ohne Knochen am Stück
- 150 g Champignons in Scheiben
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
-
25
g Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 25 g Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht - 25 g Tomatenmark
- 80 g Rotwein, trocken
- 80 g Wasser
- Petersilie zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 344 kcal / 1377 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 75 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweinefilet mit Kartoffel-Sellerie-Stampf und Nussbutter
1hod. 10min
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2hod. 50min
Rindfleischstreifen, Paprika und Zwiebeln anbraten
25min
Nackensteaks mit Estragon-Senfbutter
2hod.
Basmati-Reis, gekocht
35min
Langkornreis, gekocht
35min
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3hod. 40min
Geschmortes Kalbsragout
2hod. 10min
Sauerbraten mit Spätzle
53hod.
Saftgulasch vom Rind
2hod. 45min
Winzertopf
2hod. 40min
Smoked Gulasch mit Bacon
4hod.