Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g gemischtes Gemüse (z. B. Sellerie, Möhren, Zwiebeln), in Stücken
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- 500 g Rindfleisch, ohne Knochen, am Stück
- 150 g Champignons, in Scheiben
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
-
25
g Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 25 g Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht - 25 g Tomatenmark
- 80 g Rotwein, trocken
- 80 g Wasser
- Petersilie zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1377 kJ / 344 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 75 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2h
Schweinebauch anbraten
15 Min
Rindfleischstreifen, Paprika und Zwiebeln anbraten
25 Min
Schweinefleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 Min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 Std. 25 Min
Geflügel-Ragout von der Keule
1 Std.
Slow Cooking BBQ-Ribs
3 Std. 30 Min
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1 Std. 10 Min
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3 godz. 40 min
Schweine-Krustenbraten mit Senfsauce
4h
Smoked Gulasch mit Bacon
4h
Saftgulasch vom Rind
2h 45min