Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Gruyère Käse, in Stücken
- 200 g Wasser
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 60 g Butter, in Stücken
- 120 g Dinkelmehl Type 630
- 3 Eier (Kl. M)
- ¼ TL Backpulver
- 60 g Mandeln, gebrannt
- 50 g Apfelessig
- 25 g Aprikosenmarmelade
- 40 g Olivenöl
- 120 g Feldsalat, geputzt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3436 kJ / 582 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 41 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce Béarnaise
40 分钟
Fregola-Schnittlauch-Risotto
45 Min
Crème brûlée
2hod. 30min
Zitronen-Parfait
4h 30 min
Steinpilz-Ravioli
1 Std. 20 Min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1h
Zabaione mit Katzenzungen
1h
Ravioli alla napoletana
1h
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40 分钟
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5h
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 Std.
Beeren-Zitronen-Pavlovas
1 Std. 20 Min