Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 9 foglie di salvia fresca
- 40 g di nocciole sgusciate
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di cipolla a pezzi
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 3 pizzichi di pepe macinato fresco
- 500 g di acqua
- 6 cucchiaini di composta di mirtilli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 838 kJ / 200 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Flan al topinambur
40 min
Flan di cavolfiore
45 min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Mini soufflè ai formaggi e zucchine (senza glutine)
35 min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 godz. 20 min
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10 godz. 30 min
Sformatini di finocchi
1 godz. 30 min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 Std.
Gnocchi alla romana miele, noci e gorgonzola
1h
Flan al cavolo viola
55 min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Flan di carote
50 min