Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 9 foglie di salvia fresca
- 40 g di nocciole sgusciate
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di cipolla a pezzi
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 3 pizzichi di pepe macinato fresco
- 500 g di acqua
- 6 cucchiaini di composta di mirtilli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 838 kJ / 200 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Flan al cavolo viola
55 Min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50 min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 min
Flan di cavolfiore
45 min
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1h 15min
Flan al topinambur
40min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Mini bonet
2小时
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20min