Rabaton

Rabaton

4.6 44 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

  • 500 g di acqua
  • 400 g di bietole fresche, le foglie
    400 g di spinaci freschi in foglia
  • 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 250 g di ricotta fresca sgocciolata dal siero
  • 2 uova
  • 60 g di pangrattato
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • farina tipo 00 q.b.
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 80 g di burro a pezzi
  • 4 foglie di salvia fresca lavate

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 885.2 mg
Protein 28.3 g
Kalorie 2104.7 kJ / 502.7 kcal
Tuk 35.8 g
Vláknina 2.9 g
Nasycený tuk 21.4 g
Sacharidy 18.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...