
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
-
400
g di bietole fresche, le foglie
nebo 400 g di spinaci freschi in foglia - 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di ricotta fresca sgocciolata dal siero
- 2 uova
- 60 g di pangrattato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- farina tipo 00 q.b.
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 80 g di burro a pezzi
- 4 foglie di salvia fresca lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 502.7 kcal / 2104.7 kJ
- Protein
- 28.3 g
- Tuk
- 35.8 g
- Sacharidy
- 18.4 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Nasycený tuk
- 21.4 g
- Sodík
- 885.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformatini di agretti
1 Std.
Erbazzone reggiano
2 Std.
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min
Cardi gratinati
40 Min
Torta pasqualina
2 Std. 5 Min
Soufflè ai cardi al vapore
1 Std. 20 Min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 Std. 40 Min
Cuculli genovesi ai ceci
1 Std. 30 Min
Flan al topinambur
40 Min
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55 Min
Strudel verza e porri (vegan)
2 Std.