Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
-
400
g di bietole fresche, le foglie
nebo 400 g di spinaci freschi in foglia - 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 2 uova
- 60 g di pangrattato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- farina tipo 00 q.b.
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 80 g di burro a pezzi
- 4 foglie di salvia fresca, lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2104.7 kJ / 502.7 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Sacharidy
- 18.4 g
- Tuk
- 35.8 g
- Nasycený tuk
- 21.4 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 885.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1u.
Focaccia al formaggio di Recco
1 Std. 15 Min
Tortino di fagiolini e patate
1 godz. 30 min
Polpettone fagiolini e patate
1 godz. 30 min
Cipolle ripiene di magro
1h 40min
Pasticcio di baccalà
40min
Taroz
1u.
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2h
Insalata di panissa con carciofi
55min
Polenta pasticciata con cavolo nero e formaggi filanti
1 godz. 35 min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10 min
Brandacujun
45min