Kompatibilní verze
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi di pane alla barbabietola
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 100 g di pane raffermo a pezzi
- 110 g di barbabietole rosse cotte a pezzi
- 2 uova medie
- 20 g di farina tipo 00
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- 500 g di acqua
Crema allo zafferano
- 30 g di scalogno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di panna di soia
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 1 pizzico di sale integrale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1534 kJ / 367 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Tuk
- 24.2 g
- Nasycený tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 0.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spatzle alla barbabietola
30min
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1 Std. 30 Min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40min
Pane alla barbabietola con semi di papavero
5h
Gnocchi alla romana miele, noci e gorgonzola
1 Std.
Spatzle rosa con triglie e piselli
1 Std.
Hummus di barbabietole
25 Min
Spatzle di zucca con salsiccia
1 Std.
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 Std. 10 Min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1h 40min