Kompatibilní verze
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Radish Salad
- 160 g red radishes
- 60 g red onion, quartered
- 20 g olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 - 2 tsp white wine vinegar, to taste
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 15 g pickled baby capers, drained
Broccoli Fritters and Quinoa
- 1460 g water
- 500 g broccoli florets
- 30 g rice flour
- 20 g wholemeal bread, vegan, torn in pieces
- 70 g blanched almonds
- 30 g rolled oats
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ lemon, thin peelings of skin only
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 150 g quinoa, rinsed
- 1 Tbsp vegetable oil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1715 kJ / 410 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 1528 mg
Alternativní recepty
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Vegetable Oat Bake
1h 15min
Kale Meat(less) Balls
30min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 Std. 30 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Chickpea Pancakes
20min