
Kompatibilní verze
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Radish Salad
- 160 g red radishes
- 60 g red onion quartered
- 20 g olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 - 2 tsp white wine vinegar to taste
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 15 g pickled baby capers drained
Broccoli Fritters and Quinoa
- 1460 g water
- 500 g broccoli florets
- 30 g rice flour
- 20 g wholemeal bread vegan, torn in pieces
- 70 g blanched almonds
- 30 g rolled oats
- ¼ tsp ground black pepper plus extra to taste
- 2 tsp fine sea salt plus extra to taste
- ½ lemon thin peelings of skin only
- 5 sprigs fresh parsley leaves only
- 150 g quinoa rinsed
- 1 Tbsp vegetable oil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 410 kcal / 1715 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 39 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 1528 mg
Alternativní recepty
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1hod.
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1hod. 30min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1hod. 30min
Chickpea Pancakes
20min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Kale Meat(less) Balls
30min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Quick Falafel
30min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1hod. 30min