Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Grated Parmesan
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces
nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces
Polenta
- 180 g polenta
- 700 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - 20 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
Ratatouille
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 25 g olive oil
- 200 g peppers,yellow or orange, cut in strips (5 mm)
- 200 g courgettes, sliced (3 mm)
- 250 g aubergines, diced (1.5 cm)
- 300 g tomatoes, quartered
- 1 pinch sugar
- 1 Tbsp dried herbes de Provence
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 250 g cream cheese
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1834 kJ / 438 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 31.9 g
- Tuk
- 30.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Polenta with Ratatouille
1h 20 min
Lentil Moussaka
2sa 20 dk
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20 min
Lentil Moussaka
3h 30min
Mushroom Parmentier
1h 10 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 Std.
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 Std.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.