
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Grated Parmesan
-
50
g Parmesan cheese cut in pieces
nebo vegetarian hard cheese cut in pieces
Polenta
- 700 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade crumbled - 20 g unsalted butter diced, plus extra for greasing
- 180 g polenta
Ratatouille
- 2 garlic cloves
- 100 g onions quartered
- 25 g olive oil
- 200 g peppers yellow or orange, cut in strips (5 mm)
- 200 g courgettes sliced (3 mm)
- 250 g aubergines diced (1.5 cm)
- 300 g tomatoes quartered
- 1 pinch sugar
- 1 Tbsp dried herbes de Provence
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 250 g cream cheese
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 438 kcal / 1834 kJ
- Protein
- 8.8 g
- Tuk
- 30.6 g
- Sacharidy
- 31.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1hod.
Mushroom Stroganoff
30min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1hod. 35min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Seitan Chilli
25min
Lentil Moussaka
3hod. 30min
Polenta with Ratatouille
1hod. 20min
Mushroom Parmentier
1hod. 10min
Lentil moussaka
2hod. 20min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1hod. 10min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1hod. 25min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1hod.