Prosciutto and sun-dried tomato muffins

Prosciutto and sun-dried tomato muffins

4.2 59 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
12 portions

Suroviny

  • olive oil spray for greasing
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    80 g
  • buckwheat groats
    60 g
  • raw almonds
    200 g
  • fresh basil leaves only
    3 sprigs
  • sun-dried tomatoes cut into pieces
    80 g
  • cottage cheese
    300 g
  • gluten free baking powder
    1 ½ tsp
  • water
    100 g
  • eggs
    5
  • salt
    1 tsp
  • prosciutto (approx. 200 g)
    12 slices

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 707.2 mg
Protein 19.4 g
Kalorie 1216.8 kJ / 289.7 kcal
Tuk 19.8 g
Vláknina 2.6 g
Nasycený tuk 4.6 g
Sacharidy 7.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...