Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di cipolle in quarti
- 70 g di olio di oliva
- 600 g di patate, pelate e a fette (5 mm)
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- 500 - 600 g di baccalà a pezzi (3 cm)
- 90 g di olive nere denocciolate
- 400 g di latte
- 65 g di burro
- 60 g di farina tipo 00
- 1 dado per brodo di pesce (per 0,5 lt di brodo)
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2591 kJ / 619 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Sacharidy
- 39.7 g
- Tuk
- 40.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpetti affogati
45 min
Baccalà alla ligure
1u.
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Polenta pasticciata con cavolo nero e formaggi filanti
1h 35min
Alici alla Reggina
45 min
Zuppa di baccalà
1u.
Baccalà gratinato
50min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1u.
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Mousse di baccalà
45 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Lasagne carciofi e crema di stracchino
1u.