Erdäpfel-Sellerie-Gratin mit Paprikasauce

Erdäpfel-Sellerie-Gratin mit Paprikasauce

4.1 64 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
6 Portionen

Suroviny

  • Mandeln, gehobelt
    130 g
  • Wasser
    350 g
  • Zwiebeln halbiert
    340 g
  • Olivenöl etwas mehr zum Einfetten
    60 g
  • Erdäpfel, festkochend geschält, in Stücken (2-3 cm)
    900 g
  • Knollensellerie geschält, in Stücken (2-3 cm)
    250 g
  • gemischte frische Kräuter (Petersilie, Oregano, Thymian, Dille), Blättchen abgezupft
    7 - 9 Stängel
  • Muskatnuss, gemahlen
    2 - 3 Prisen
  • Majoran, getrocknet
    4 TL
  • Kümmel, gemahlen
    2 TL
  • Salz
    2 ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • rote Paprikaschoten in Stücken
    300 - 350 g
  • Knoblauchzehe halbiert
    1
  • Chilipulver
    1 - 2 Prisen

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 10 g
Kalorie 1496 kJ / 357 kcal
Tuk 22 g
Vláknina 12 g
Sacharidy 30 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...