
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 230 g de saindoux
- 300 g de sauté de porc coupé en petits morceaux
- 300 g de poitrine de porc coupée en petits morceaux
- 200 g de vin blanc
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 3 branches de thym frais effeuillées
- 5 g de sel à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 413 kcal / 1709.1 kJ
- Protein
- 14.8 g
- Tuk
- 36.2 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rillettes de porc et de canard
7 h
Rillettes de porc au cidre
2 h
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480 h 20 min
Mousse de foie de volaille au porto
72 h
Rillettes de lapin
12 h
Confiture de lard
25 min
Terrine de foies de volaille au porto
5 h 50 min
Rillettes de canard
2 h 30 min
Magret de canard séché aux épices
360 h
Rillettes de poulet
6 h
Terrine bressane
24 h
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24 h 20 min