Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 230 g de saindoux
- 300 g de sauté de porc, coupé en petits morceaux
- 300 g de poitrine de porc, coupée en petits morceaux
- 200 g de vin blanc
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 5 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1709.1 kJ / 413 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 36.2 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Terrine bressane
24 Std.
Rillettes de porc au cidre
2 godz.
Rillettes de lapin
12h
Confiture de lard
25 min
Rillettes de poulet
6 Std.
Potjevleesch (terrine de Dunkerque à la viande)
12h
Foie gras de canard
72 Std.
Rillettes de porc et de canard
7h
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Rillettes de canard
2 godz. 30 min
Pâté de lapin
2u. 35min
Beurre d'escargot
10 min