Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 230 g de saindoux
- 300 g de sauté de porc, coupé en petits morceaux
- 300 g de poitrine de porc, coupée en petits morceaux
- 200 g de vin blanc
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 5 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1709.1 kJ / 413 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 36.2 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Terrine bressane
24hod.
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480 Std. 20 Min
Pâté de campagne
48 Std.
Terrine de campagne
25 godz. 15 min
Rillettes de porc et de canard
7 Std.
Rillettes de porc au cidre
2 Std.
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
Rillettes de canard
2 Std. 30 Min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24hod.
Rillettes de lapin
12h
Rillettes de poulet
6 Std.
Préfou au beurre aillé
3h