Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 230 g de saindoux
- 300 g de sauté de porc, coupé en petits morceaux
- 300 g de poitrine de porc, coupée en petits morceaux
- 200 g de vin blanc
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 5 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1709.1 kJ / 413 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 36.2 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24u. 20min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Terrine bressane
24 Std.
Terrine de campagne
4h 30min
Rillettes de poulet
6h
Rillettes de lapin
12h
Terrine de campagne
25 godz. 15 min
Rillettes de porc au cidre
2h
Rillettes de canard
2 godz. 30 min
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Rillettes de porc et de canard
7 godz.
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min