
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 pieces preserved lemon rind only, no white pith, 2 cut into pieces
- 2 tbsp coarse semolina
- 2 tbsp poppy seeds
- 2 tbsp coriander seeds
- 250 g water
- 80 g milk
- 1 tsp sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 160 g wholemeal plain flour
- 300 g plain flour plus extra if needed
- 1 tsp salt plus an extra 1-2 pinches
- 300 g zucchini cut into pieces
- 400 g brown onion cut into eighths
- 100 g extra virgin olive oil plus an extra one tablespoon
- 1 tomato cut into halves
- 460 g ricotta
- 1 tbsp smoked paprika
- 6 sprigs fresh coriander leaves only
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 972.5 kcal / 4084.6 kJ
- Protein
- 31.2 g
- Tuk
- 46.9 g
- Sacharidy
- 98.4 g
- Vláknina
- 15.9 g
- Nasycený tuk
- 12.1 g
- Sodík
- 1220.9 mg
Alternativní recepty
Quark chocolate mousse
1h 10min
Quark and herb spread
5min
Spiced coriander prawns
25min
Bun kebab
1h 45min
Antioxidant detox juice
15min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16h 20min
Polish crêpes
3h 35min
Rye sourdough baguettes
27h 20min
Samosas
1h 35min
Vietnamese mixed meat pho
1h 50min
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min