Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g carapau pequeno, amanhado e s/ cabeça
- 80 g sal
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 20 g salsa
- 100 g azeite
- 50 g vinagre
- 800 g água, mais q.b. fria p/ arrefecer
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1620 kJ / 388 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Caldeirada de peixe
45 Min
Raia com molho de pitau
45 Min
Bifes de atum de cebolada
1h 5min
Lombos de pescada com migas de nabiça e feijão-frade
30 min
Escabeche de bacalhau
30 min
Amêijoas com pescada, camarão e molho de coentros
3h
Raia alhada
40 Min
Açorda alentejana de bacalhau
30 min
Pescada cozida com cebolada de cogumelos
40 Min
Caldeirada de bacalhau
40 Min
Choquinhos salteados com batata a murro
1 Std.
Caldeirada à algarvia
3h