Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g queijo parmesão
-
800
g caldo de peixe caseiro
nebo 800 g água e 1 cubo de caldo de peixe - 550 g corvina (3-4 postas aprox.)
- 1000 g amêijoa fresca e limpa
- 1 ½ c. chá de sal
-
200
g molho de tomate e vodka
nebo 200 g tomate em pedaços - 320 g arroz p/ risoto
- 80 g vinho branco
- 1 pitada de pimenta
- Manjerona, só as folhas q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 703 kcal
- Protein
- 68 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto de pato
1 Std. 15 Min
Arroz de tamboril e camarão
45 min
Risoto de bacalhau
50min
Caldeirada à algarvia
3h
Tamboril com azeitonas e puré de limão
1h
Arroz de tamboril
35min
Risoto de dourada
1h
Risoto de laranja com pato
35min
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45 min
Raia alhada
40 min
Risoto de garoupa com manjericão
1h
Risoto verde com salmão
45 min