Potato and Taleggio Roly-polies with Chive Dip

Potato and Taleggio Roly-polies with Chive Dip

4.5 4 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod. 10min
8 pieces

Suroviny

Potato Roly-polies
  • water
    500 g
  • fine sea salt
    2 tsp
  • floury potatoes cut in pieces (3 cm)
    330 g
  • shallots halved
    60 g
  • dried morel mushrooms soaked in boiling water for 30 minutes, then squeezed
    15 g
    dried shiitake mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, then squeezed
  • unsalted butter diced
    20 g
  • medium egg
    1
  • cornflour
    1 Tbsp
  • Taleggio cheese cut in pieces (2 cm)
    100 g
  • puff pastry, ready-rolled
    275 g
  • plain flour for dusting
Chive Dip
  • crème fraîche
    200 g
  • Worcestershire sauce
    2 dashes
  • lemon juice
    1 Tbsp
  • fresh chives (volitelně) finely sliced, plus extra for garnishing (optional)
    ½ bunch
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Nutriční hodnoty na 1 piece

Kalorie 315 kcal / 1317 kJ
Protein 8 g
Tuk 21 g
Sacharidy 21 g
Vláknina 2.9 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...