Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Potato Roly-polies
- 500 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 330 g floury potatoes, cut in pieces (3 cm)
- 60 g shallots, halved
-
15
g dried morel mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, then squeezed
nebo dried shiitake mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, then squeezed - 20 g unsalted butter, diced
- 1 medium egg
- 1 Tbsp cornflour
- 100 g Taleggio cheese, cut in pieces (2 cm)
- 275 g puff pastry, ready-rolled
- plain flour, for dusting
Chive Dip
- 200 g crème fraîche
- 2 dashes Worcestershire sauce
- 1 Tbsp lemon juice
- ½ bunch fresh chives, finely sliced, plus extra for garnishing (optional)
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1317 kJ / 315 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2.9 g
Alternativní recepty
Eastern European Brunch
1h 30min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 Std. 40 Min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 Std. 45 Min
Sicilian Iced Coffee
4 godz. 10 min
Cherry Pie with Pistachio Pastry
2 Std.
Springtime Risotto
55 Min
Coconut and Strawberry Eton Mess
3 Std. 20 Min
Shallot Tarte Tatin
2 Std.
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Pears in Spiced Red Wine
3 Std. 20 Min
Pear and Gorgonzola Risotto
30min