
Zařízení & příslušenství
Potato and Taleggio Roly-polies with Chive Dip
Příprava 15min
Celkový 1hod. 10min
8 pieces
Suroviny
Potato Roly-polies
-
water500 g
-
fine sea salt2 tsp
-
floury potatoes cut in pieces (3 cm)330 g
-
shallots halved60 g
-
dried morel mushrooms soaked in boiling water for 30 minutes, then squeezed15 g
-
unsalted butter diced20 g
-
medium egg1
-
cornflour1 Tbsp
-
Taleggio cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
puff pastry, ready-rolled275 g
-
plain flour for dusting
Chive Dip
-
crème fraîche200 g
-
Worcestershire sauce2 dashes
-
lemon juice1 Tbsp
-
fresh chives (volitelně) finely sliced, plus extra for garnishing (optional)½ bunch
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Nutriční hodnoty na 1 piece
Kalorie
315 kcal /
1317 kJ
Protein
8 g
Tuk
21 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
2.9 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Our Easter Menu
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko