Low carb snídaňová frittata

Low carb snídaňová frittata

4.9 53 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
6 porcí

Suroviny

  • 80 gramů čedaru na kousky (2 cm)
  • 6 vajec
  • 2 polévkové lžíce smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
  • 2 jarní cibulky na kousky (30 gramů)
  • 1 čajová lžička čerstvé petržele nasekané
  • ½ čajové lžičky soli
  • 1 špetka mletého černého pepře
  • 1 polévková lžíce olivového oleje
  • 6 plátků anglické slaniny na 1cm plátky
  • 80 gramů čerstvého špenátu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 15.8 g
Kalorie 930 kJ / 224 kcal
Tuk 17.4 g
Sacharidy 0.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...