Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 gramů čedaru, na kousky (2 cm)
- 6 vajec
- 2 polévkové lžíce smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
- 2 jarní cibulky, na kousky (30 gramů)
- 1 čajová lžička čerstvé petržele, nasekané
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 6 plátků anglické slaniny, na 1cm plátky
- 80 gramů čerstvého špenátu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 930 kJ / 224 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Tuk
- 17.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Golden Hour (Zlatá hodinka)
15 Min
Špičaté papriky na gril plněné masovo-sýrovou směsí
50min
Telecí závitky s nivou a sýrovou omáčkou
55 Min
Frittata s cuketou a ricottou (bez lepku)
40 min
Špaldovo-pohankové tortilly s chilli con carne
2h
Kuře s mrkví, paprikou a krémovou hořčicovou omáčkou
1h 10min
Zeleninovo-sýrové fondue
30min
Meruňkový shake (bez laktózy)
Žádné hodnocení
Salát s mangem, červenou čekankou a quinoou
1h
Paleo chléb z kokosové mouky (bez lepku)
55 Min
Perníková granola
1 Std. 45 Min
Květákový steak s pyré z máslových fazolí
25min