Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 gramů čedaru, na kousky (2 cm)
- 6 vajec
- 2 polévkové lžíce smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
- 2 jarní cibulky, na kousky (30 gramů)
- 1 čajová lžička čerstvé petržele, nasekané
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 6 plátků anglické slaniny, na 1cm plátky
- 80 gramů čerstvého špenátu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 930 kJ / 224 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Tuk
- 17.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Středomořská kuřecí křidélka s bylinkovo-pomerančovou rýží
1h
Portugalská zelená vejce
Žádné hodnocení
Ledové kiwi cappuccino s vinnou pěnou
Žádné hodnocení
Pikantní jarní vejce ve slaninovém kabátku
40min
Vejce ve falafelu s jogurtovou omáčkou
50 Min
Bliny s rajčatovo-avokádovou salsou a křenovou omáčkou
45min
Kuřecí stehna s bylinkovou salsou a salátem z bílých fazolí s rukolovým pestem
55min
Korma s mořskými plody
40min
Low carb lasagne
1 Std. 30 Min
Thajská polévka s krevetami (Tom Kha Goong)
40min
Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou
1h 15min
Pad thai
45min