
Zařízení & příslušenství
Low carb snídaňová frittata
Příprava 20min
Celkový 40min
6 porcí
Suroviny
-
čedaru na kousky (2 cm)80 gramů
-
vajec6
-
smetany ke šlehání, 30-40 % tuku2 polévkové lžíce
-
jarní cibulky na kousky (30 gramů)2
-
čerstvé petržele nasekané1 čajová lžička
-
soli½ čajové lžičky
-
mletého černého pepře1 špetka
-
olivového oleje1 polévková lžíce
-
anglické slaniny na 1cm plátky6 plátků
-
čerstvého špenátu80 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
224 kcal /
930 kJ
Protein
15.8 g
Tuk
17.4 g
Sacharidy
0.4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

LOW CARB
10 recept
Česká republika
Česká republika