Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 gramů čedaru, na kousky (2 cm)
- 6 vajec
- 2 polévkové lžíce smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
- 2 jarní cibulky, na kousky (30 gramů)
- 1 čajová lžička čerstvé petržele, nasekané
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 6 plátků anglické slaniny, na 1cm plátky
- 80 gramů čerstvého špenátu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 930 kJ / 224 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Tuk
- 17.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ratatouille s těstovinami - z jednoho hrnce
35min
Celozrnné bulky se zeleninovými tyčinkami a dipem
1h 10min
Smoothie bowl s ořechy a kakaovými boby
2 godz. 10 min
Chřestový salát s mangem
35min
Směs koření nasi goreng
Žádné hodnocení
Thai Burger
30 min
Rajčatový kuřecí quiche s bazalkou
1hod.
Muffiny s pavučinou
1h 5min
Proteinové čokoládové kuličky s burákovým máslem
45min
Mexická rajčatová polévka s kuřetem
45min
Mléčná rýže s rumem a skořicí
3 Std.
Rýžové nudle s hovězím a zeleninou
40min