Zařízení & příslušenství
Low carb snídaňová frittata
Příprava 20min.
Celkový 40min.
6 porcí
Suroviny
-
80 gramů čedaru na kousky (2 cm)
-
6 vajec
-
2 polévkové lžíce smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
-
2 jarní cibulky na kousky (30 gramů)
-
1 čajová lžička čerstvé petržele nasekané
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
1 polévková lžíce olivového oleje
-
6 plátků anglické slaniny na 1cm plátky
-
80 gramů čerstvého špenátu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
15.8 g
Kalorie
930 kJ /
224 kcal
Tuk
17.4 g
Sacharidy
0.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
LOW CARB
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Sýrové soufflé
35min.
Turecké börki s bramborovou náplní
1hod. 15min.
Smoothie bowl s ořechy a kakaovými boby
2hod. 10min.
Kuřecí supreme s medem, limetkou a mangovým chutney
1hod. 15min.
Lososové burgery s citrónem a bylinkami s parmazánovou cuketou
30min.
Vege burger s marinovaným tofu
1hod. 30min.
Baleárská omáčka
15min.
Frittata s odřezky ze zeleniny
35min.
Bliny s rajčatovo-avokádovou salsou a křenovou omáčkou
45min.
Zapečené palačinky se šunkou a žampióny
1hod. 20min.
Vepřová panenka s višňovou omáčkou
1hod. 30min.
Ovocný salát se sekanými mandlemi
10min.