Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di pomodori ciliegino, senza pelle e semini (peso netto, vedere consiglio)
- 4 pizzichi di sale
- 520 g di acqua
- 800 g di bietole, pulite e lavate (1 kg peso lordo)
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 1 spicchio di aglio
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 217 kJ / 152 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 5.9 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Carciofi trifolati
30min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Patate e fagiolini al pesto
35min
Carciofi all'aceto light
45min
Zuppa di bietole
35min
Cime di rapa stufate
55 min
Spinaci filanti
40min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Carciofi stufati
30min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55 min
Spinaci al burro
30min
Cicorie stufate
35min