Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di pomodori ciliegino, senza pelle e semini (peso netto, vedere consiglio)
- 4 pizzichi di sale
- 520 g di acqua
- 800 g di bietole, pulite e lavate (1 kg peso lordo)
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 1 spicchio di aglio
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 217 kJ / 152 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 5.9 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Cicorie stufate
35min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Contorno di cime di rapa e pomodorini (per 2 persone)
30min
Zuppa di bietole
35min
Cime di rapa stufate
55min
Spinaci filanti
40min
Cuore di merluzzo e contorno di cicoria
45min
Melanzane trifolate
40min
Spinaci al burro
30min
Melanzane e zucchine marinate
1h 35min
Carciofi all'aceto light
45min