Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de perejil fresco (solo las hojas)
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
-
100
g de boletus frescos cortados en láminas
nebo 30 g de boletus deshidratados remojados en agua templada durante 20 minutos y escurridos - 100 g de champiñones frescos en láminas
- 1 ¼ cucharadita de sal
- 1200 g de agua
- 300 g de tagliatelle al huevo (pasta seca)
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra recién molida (al gusto)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1659.4 kJ / 396.2 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 53.7 g
- Tuk
- 13.4 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Espinacas a la crema con huevos poché
35 min
Puré de patata
50 min
Guacamole
10min
Lentejas estofadas
3h 45min
Arroz amarillo con pollo
40 min
Albóndigas en salsa española
55 min
Tortitas de patata
45 min
Arroz caldoso
1h 15 min
Ensalada de arroz con huevos y atún
1h
Macarrones con tomate y chorizo
25 min
Fideuá de verduras
40 min
Risotto
30 min