Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g czarnych oliwek, bez pestek
- 2 ząbki czosnku
- 15 g oliwy z oliwek
- 20 g soku z cytryny
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- 2 szczypty soli
- 5 g sera parmezan
- Nutriční hodnoty
- na 1 słoik
- Kalorie
- 2137.6 kJ / 511 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 22.5 g
- Tuk
- 48.5 g
- Nasycený tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 9.8 g
- Sodík
- 2569.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta z tuńczyka
20 min
Krem z parmezanu
10min
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
1h 40min
Pasta z suszonych pomidorów z karczochami
2 Std. 10 Min
Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka
5min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10min
Pasta z czarnej fasoli i suszonych pomidorów
15min
Dip z suszonych pomidorów
15min
Tapenada
5min
Tapenada z zielonych oliwek
10min
Pasta z łososia
5min
Pasta z prażonego słonecznika
10min